EN GÅVA TILL DIG

EN GÅVA TILL DIG

“Ge dig själv gåvan du vill ha.” ~ Kathleen MarvelliNågot

Fångar ditt öga: ett par vackra örhängen eller en ring, ett charmigt halsband eller armband, och du blir kär i det. Bra! Tänker du nu vänta med spänning och förhoppning på att någon i din närhet ska ge det som en gåva till dig på en speciell dag?

Varför vänta? Varför behöver du någon annan till att köpa de saker du önskar dig?“

Gå ut dit, flicka, och ge dig själv den smyckespresent du vill ha!”

Designade för varje kvinna, handgjorda, vackra smycken i dansk design förmedlar till dig “Let Yourself Shine”. Hos Sif Jakobs Jewellery hittar du exklusiva och originella örhängen, ringar, hängen, halsband och armband som hjälper dig att uppmärksamma och fira dig själv. Få tillgång till prisvärda lyxsmycken, stilfullt tillverkade av guldpläterat 925 sterling silver och zirkoner – för att accentuera och förstärka din naturliga skönhet – med den extra fördelen av onlineshopping var du än befinner dig.UNNA DIG SJÄLV

Kärlek är vad det handlar om. Självkärlek är en bra sak! William Shakespeare skrev: “Självkärlek ... är inte så vidrig som att försumma själv.” Du är viktig, och du förtjänar allt som ger dig lycka. Försumma inte dig själv; köp dig något värdefullt precis som du.

 

SMYCKEN ÄR DEN BÄSTA GÅVAN

Varje födelsedag, årsdag, alla hjärtans dag eller mors dag är en möjlighet att köpa något som kommer att glädja ditt hjärta. Så vilken är den bästa presenten du kan ge dig själv? Vi föreslår smycken eftersom de kommer med en betydande må-bra-faktor, och vi kan vara partiska här – men håller du inte med om att det är vackert, hållbart och får dig att känna dig på toppen av världen. Och ja, vi har några förslag till dig.

 

SKÄM BORT HJÄLTEN I DIG

Visste du att Hero, i antikens Grekland, var ett feminint namn? I modernt språkbruk är kvinnor lika mycket hjältar som män. En hjälte är någon som älskar, beaktar och bryr sig om andra. En hjälte är inte bara någon som utför otroliga bedrifter.

 VÄLJ GÅVOR FRÅN VÅRA HJÄLTESAMLINGAR

På Sif Jakobs Jewellery tror vi att varje kvinna är en hjälte. Som hjälte förtjänar du att känna igen och belöna dig själv. Bland våra fantastiska skapelser har vi bästsäljare som är våra hjältesmycken! Precis som du är de utsökt tillverkade i värdefulla material för att klara tidens prövningar och ge många glädje. Bläddra bland våra Follina, Belluno, Biella, Ellera och de färgglada Bovalino-kollektionerna och hitta den speciella skapelsen som talar till den hjälten du är.

 VAR DIN EGEN BFF

Ge dig själv den vackraste smyckespresenten! För att vara en god vän börjar med dig. Vi uppmuntrar dig att komma ihåg att du först och främst är din egen “Bästa vän för alltid”. Så, vad gör du för din BFF?Vi har en exklusiv kollektion av smyckepresentidéer till vänner, men här är ett tips – hela Sif Jakobs webbbutik är full av så många utsökta men prisvärda smyckeskollektioner! Skäm bort dig själv med en tillfredsställande och njutbar smyckesköpupplevelse online.Vad sägs om den glädjefärgade Ring Bellino Uno i guldpläterat 18k silver, med flerfärgade zirkoner? Eller Örhängen Ellera Uno Medio i rodiumpläterat sterlingsilver med gnistrande vita zirkoner?

 

GE DIG SJÄLV ETT PERSONLIGT SMYCKE

Kom ihåg att på Sif Jakobs Jewellery ger vi dig gratis gravyrtjänster för att göra ditt valda föremål lika unikt som du är.Statement hängen till halsband och ringar i guldpläterat 925 sterling silver kan graveras med dina alldeles egna initialer. Dessa är alltid trendiga. Du kan göra det personligt med symboler, siffror eller bokstäver som betecknar din partner, barn, något speciellt datum eller känslor. Eller unna dig en ring och ett armband som bär dina initialer eller har ditt namn ingraverat.

 FIRA DIG SJÄLV MED SMYCKE PRESENTSET

Fira dig själv med ett smyckesset. Bara för att du kanske vill ha mer än en! Du kan vara hur kreativ du vill och bygga din egen uppsättning med en bunt ringar, örhängen och ear cuffs för en multipierced look, eller två eller flera halsband eller armband för att få ett lager.Varje kollektion låter dig matcha smycken för att enkelt skapa ditt smyckesset. Sif Jakobs Jewllery-designer smälter också bra över de olika kollektioner. Till exempel kan du sticka ut från mängden med den 18k guldpläterade ring Capri Due matchad med halsbandet Biella Grande och örhängen Biella Piccolo med färgglada, högkvalitativa zirkoner. Du kan kolla in våra förslag på koordinerade set på vår sida.

 

SHOPPAR DU PRESENT PÅ EN BUDGET?

Prisvärda smycken som är estetiskt designade och trendiga är Sif Jakobs största styrka. Så om du planerar att köpa något till dig själv och handlar på en budget, så har vi något för dig. Här hittar du snygga, högkvalitativa guldpläterade sterling silver örhängen och ringar, halsband, kedjor och armband till överkomliga priser.Så skäm bort dig själv, var snäll mot dig själv och ta hand om dig själv! För som barn, syster, partner, mamma, vän och – viktigast av allt – individ, förtjänar du det. Som Rumi, mystikern och poeten, har skrivit: “Och du? När ska du börja den långa resan in i dig själv?”