Gåvoguide för Färdigutbildade

GÅVOGUIDE FÖR FÄRDIGUTBILDADE

Att slutföra en utbildning är en viktig milstolpe i ens liv. De långa studietimmarna,projekten och proven är äntligen över, och det förtjänar verkligan att firas.

Vårt urval av smyckesgåvor till utexaminerade utstrålar klassisk elegans och personlighet som utan tvekan kommer att vårdas och ge glädje i många år fremöver. Smycken som gåva till en nyutexaminerad är idealiska för att visa omtanke och erkänna deras akademiska prestationer. Smycken är en perfekt symbol för det avslutade kapitlet!

GÅVA TILL KANDIDATEXAMEN

Att bli klar med sin kandidat är en sann milstolpe i en students liv och symboliserar uthållighet och hårt arbete. Att uppnå en kandidatexamen öppnar många dörrar för studenten och ger tillgång till nya möjligheter och utmaningar i framtiden. Att bli en kandidat är inte bara en akademisk prestation utan innebär också en tid som präglas av personlig utveckling, utmaningar och ökad självkännedom. Detta bör naturligtvisfiras med den perfekta presenten, för att fira detta mycket specialla tillfälle!

PRESENT TILL EN NYUTEXAMINERAD KANDIDAT

Uttryck din kärlek till den nyutexaminerade med ett vackert smycke från Sif Jakobs Jewellery. Utforska gåvor i alla prisklasser och hitta den perfekta matchningen. Oavsett om hon föredrar klassiska, enkla smycken eller något dramatiskt och färgstarkt har vi den perfekta lösningen.

PRESENT TIL HENNE - MAGISTEREXAMEN

Att ta magisterexamen ären spännande milstolpe som markerar övergången från studentlivet till yrkeslivet. Det är kulmen på år av hängivenhet och hårt arbete. Studenten har blivit en expert inom sitt område och är redo att erövra världen!

GÅVA TILL EN NYUTEXAMINERAD MAGISTEREXAMENSINNEHAVARE

En så anmärkningsvärd prestation som att avlägga en magisterexamen bör utan tvekan firas med gnistrande smycken. Ge en klocka, perfekt för den professionella vardagen, eller en ring, så att hon alltid har en påminnelse om sin milstolpe nära till hands. Utforska smycken med zirkoner i 925 sterling silver eller med 18 karat guldplätering och hitta den perfekta presenten till henne!

PRESENTER TILL STUDENTEN

Gymnasietiden är verkligen en minnesvärd tid som man alltid kommer att se tillbaka på. Den nyblivna studenten har arbetat sig igenom uppgifter och långa skoldagar, förberett sig för framtiden och upptäckt sina interesseområden och styrkor. Det är nu dags för den som tagit studenten att utforska de många möjligheterna och hitta sin egen väg.

GÅVOR TILL GYMNASIEUNGDOMAR

Det finns inget bättre sätt att fira en utexaminerad student än att ge honom eller henne ett smycke som en symbol för den minnesvärda dagen. Uppmuntra händelsens huvudperson med något färgstarkt och iögonfallande eller något tidlöst och klassiskt. Möjligheterna är oändliga!

PERSONLIGA GÅVOR TILL STUDENTER

Vill du ge henne något extra speciellt? Gravera ett smycke! Ett graverat smycke är en helt unik gåva som mottagaren särkert kommer att minnas dig för. Sif Jakobs Jewellery erbjuder många olika graverbara smycken, alla med en vacker plan yta. Gravera ett initial, ett datum eller ett motiv som till exempel en fyrklöver för framtida lycka. Gravyren hos Sif Jakobs Jewellery är gratis och det är bara din fantasi som sätter gränser.

GÅVOR TILL EXAMINERADE SJUKSKÖTERSKOR

För utexaminerade sjuksköterskor har vi något alldeles speciellt - Francesca-klockan! Perfekt för fickan på uniformen komer sjuksköterskeklockan Francesca att följa med den utexaminerade i den nya hektiska vardagen. Gör gåvan ännu mer omtänksam och gravera klockan med initialer, ett datum eller en symbol, helt gratis!

PRESENTFÖRPACKNING

För 14 kronor kan du lägga till presentinslagning till din beställning. Du kan också välja at få en presentpåse skickad med beställningen för 8 kronor. Du kan lägga till ett meddelande till beställningen, helt udan kostnad!

RETUR

Hos Sif Jakobs Jewellery kan du returnera en vara inom 30 dagar och antingen byta den eller få pengarna tillbaka. Varan måste returneras sin originalförpackning och får inte vara använd.