KOMMER SNART: KLOCKOR

SIF JAKOBS KLOCKOR

Ett armbandsur förenar form och funktion på ett stilfullt sätt. Med en klocka på handleden har du alltid koll på tiden, samtidigt som du avrundar din look med en snygg accessoar. En klocka ger uttryck för din egen personliga stil – oavsett vilken design du väljer.  

 

Letar du efter en fin gåva till en nybliven student, vännen som fyller 50 eller någon som nått en viktig milstolpe i livet är en armbandsklocka det perfekta valet.

NÄR DU LETAR EFTER EN NY KLOCKA...

En snygg klocka kan bli en trogen följeslagare genom hela livet. Därför är det inte bara designen på klockan som är viktig, utan också hållbarheten och funktionaliteten. Här delar vi med oss av bra tips inför valet av ny klocka.

ATT VÄLJA DEN PERFEKTA KLOCKAN

Oavsett om du letar efter ett armbandsur till dig själv eller någon du tycker om så är det alltid bra att tänka på den personliga stilen. Vilken klocka kommer att passa mottagaren bäst när det kommer till design? En minimalist kommer med all sannolikhet att föredra neutrala färger och ett slankt armband. En äkta fashionista väljer däremot en mer vågad design, vilda färger och häftiga detaljer.

KLOCKTRENDER 2022

En klocka är idag så mycket mer än bara en funktionell accessoar bestående av ett urverk och armband. Klockan har blivit en statusmarkör som numera tillverkas i en mängd olika material, färger och designs.

ÖVERRASKANDE FORMER OCH FÄRGER

Om vi ser på marknadens senaste trender så har det skett en övergång från klassiska modeller till mer innovativa former och designs. Detta märks inte bara på märkesklockorna utan också på en mängd andra accessoarer – som till exempel glasögonfodral. Ett snyggt fodral kan framhäva din personliga stil och är perfekt för dig som gärna vill sticka ut lite extra med dina accessoarer.

ÖVERKOMLIG LYX

18 karats guld och silverpläterade metaller är förstahandsvalen för moderna klock- och smyckesdesigners. Modeller som tillverkats i någon av dessa material toppar såklart listan över de bästa klockorna 2022. Precis som de alltid har gjort!

MINIMALISTISKA ARMBANDSUR

Älskar du att klä dig minimalistiskt gillar du förmodligen också klockor med en subtil elegans. En minimalistiskt armbandsklocka kan bestå av ett enkelt armband och ett urverk som tillsammans skapar ett elegant och opretentiöst uttryck som passar de allra flesta stilar.

MILJÖVÄNLIGA KLOCKOR

Hållbarhet är ett viktigt begrepp inom modeindustrin. Vi vänder oss i allt högre grad mot kvalitetsprodukter som också är miljövänliga – och de bästa armbandsuren bör givetvis också följa denna viktiga trend. Det kan handla om att inkorporera miljövänliga funktioner som t.ex. förnybar energi – eller använda etiskt framställda material som minskar belastningen på miljön.

STORA NYHETER FRÅN SIF JAKOBS JEWELLERY

Spännande nyheter är på väg till dig från din favoritjuvelererare Sif Jakobs Jewellery! Vi är stolta över att få presentera lanseringen av SJJ:s allra första damkollektion med lyxiga designerklockor till överkomliga priser. Håll utkik efter denna exklusiva kollektion som strax kommer att släppas på den svenska marknaden.

VI INTRODUCERAR EN VÄRLD AV SJJ DESIGNERKLOCKOR FÖR DAMER  

För första gången i företagets historia lanserar Sif Jakobs Jewellery en exklusiv klockkollektion som utstrålar design och funktionalitet. Vi är mycket stolta över vår minimalistiska kollektion och hoppas att du också blir nöjd!

KVALITETSFUNKTIONER I SJJ KLOCKOR

På Sif Jakobs Jewellery har vi skapat en fantastisk kollektion med eleganta och moderna klockor för kvinnor i alla åldrar. De håller samma höga kvalitet som smyckekollektionerna från Sif Jakobs Jewellery – och de låga priserna på våra lyxklockor i 18 karats guldplätering och andra exklusiva material matchar till 100 % varumärkets designfilosofi.

HÅLLBARA KLOCKOR I ROSTFRITT STÅL MED ZIRKONINFATTNING

Klockorna från Sif Jakobs Jewellery tillverkas av slitstarkt rostfritt stål med silver- och guldbeläggning för en elegant finish. De gnistrande vita zirkonerna ger klockan en lågmäld känsla av lyx till ett pris som de flesta kan unna sig.

KLOCKOR MED FÄRGRIK SUNRAY-URTAVLA

Armbandsuren från SJJ är inte bara funktionella. De utgör även ett snyggt komplement till dina övriga smycken. Klockorna har designats utifrån vår grundfilosofi om att kombinera mode och funktionalitet. Hos oss kan du välja bland modeller med sunray urtavlor i en mängd olika nyanser – allt från vit pärlemor till silver, grönt, svart eller guld.

KLOCKOR MED SAFIRGLAS

Safirglas ger din klocka en god klarhet och en extraordinär reptålighet som förlänger livslängden på klockan. Flera av våra klockor med safirglas har även förstoringsglas för en ännu större klarhet.

MIYOTA MOVEMENT

Vid skapandet av våra urverk har vi tagit det bästa från japansk teknik för att åstadkomma en hållbar och pålitlig produkt. Alla klockor från SJJ har en vattentäthet på 30-50m som låter dig njuta av livets finaste ögonblick utan att behöva oroa dig för att klockan går sönder.

PENDELUR I VINTAGEDESIGN

Älskar du den klassiska vintagestilen? I samband med lanseringen av vår allra första klockkollektion så släpper vi också ett exklusivt pendelur i både silver och guld.

STAY TUNED PÅ SIFJAKOBS.SE FÖR MER OM DEISN OM DESIGNERURE

Följ oss på sifjakobs.com för mer information om alla nya produkter som snart dyker upp hos Sif Jakobs Jewellery! Årets vackraste damklockor 2022 väntar runt hörnet.