Mors Dag

MORS DAG

Det finns nog ingen som är så speciell som mor. Hon är den du litar på mest och den som känner dig bäst. Från det ögonblick då ni ses för första gången och genom resten av livet finns hos där vid din sida och er kärlek växer sig bara starkare med åren. Därför vill vi så gärna fira henne på Mors Dag. 

Uppvakta mamma med ett vackert smycke från Sif Jakobs Jewellery. En morsdagspresent som hon kan ha glädje av resten av livet och som alltid kommer att påminna henne om hur mycket hon betyder för dig.

VARFÖR VÄLJA SMYCKEN FRÅN SIF JAKOBS JEWELLERY?

Designern Sif Jakobs baserar sina designs på idén om att varje kvinna är en strålande stjärna. Alla smycken från Sif Jakobs tillverkas av högkvalitativa material som är allergivänliga och kan användas för dagligt bruk.

Dessa inspirerande smycken hyllar starka kvinnor över hela världen: "Jag designar för alla kvinnor; jag designar för att inspirera, för att fira den kvinnliga självkänslan och uttrycka femininitet.” – Sif Jakobs.

ELEGANTA OCH TIDLÖSA SMYCKEN

Sif Jakobs Jewellery erbjuder fantastiska kollektioner och designs som sticker ut från mängden. Alla smycken är tillverkade av rent 925 sterling silver med guld- och silverfinish i varierande toner och dekorativa zirkoner av högsta kvalitet.

FIRA MORS DAG MED ETT SMYCKE

Mors Dag firas den andra söndagen i maj över hela världen och i år har Sif Jakobs Jewellery gjort det lättare än någonsin för alla söner och döttrar att hitta den perfekta morsdagspresenten. Vårt exklusiva urval av stilfulla och helt fantastiska Mors dag smycken hjälper dig att spara tid på att hitta rätt gåva till mamma.

DYK NER I SKATTKAMMAREN

Sif Jakobs har designat en stilfull kollektion med halsband, ringar, örhängen, armband och själfulla bijouterier för att imponera på mor. Vi har ett brett utbud av designs, så varför nöja sig med bara ett enda smycke? Din mamma är värd det finaste och genom vår kollektion kan du kombinera flera olika smycken för att skapa ett helt presentset. 

PERSONLIGA SMYCKEN TILL VÅRA MÖDRAR

Även om varje smycke från Sif Jakobs är unikt i sig självt så erbjuder vi kostnadsfri gravyr på utvalda smycken för att göra din gåva lite extra speciell. Ta en närmare titt i Follina och Portofino kollektionerna där du kan hitta ett gediget utbud av graverbara smycken.

Vi kan gravera ditt smycke med ett fint meddelande, ett datum eller en symbol som har en unik betydelse för relationen mellan dig och mor. Ett personligt graverat smycke lämnar inte ett öga torrt när mamma öppnar presentasken.

SISTA-MINUTEN GÅVA TILL MORS DAG

Vet du fortfarande inte vad du ska ge bort i morsdagspresent? Oroa dig inte, vi finns här för att hjälpa till. Gå på upptäcksfärd i vår presentguide och få hjälp med att välja ut det vackraste smycket till Mors Dag, en gåva som garanterat kommer att imponera och skapa glädje.

FANTASTISKA PRESENTIDEER

Dyk ner i vår Zodiaco kollektion och hitta smycken mors dag som avbildar din mammas stjärntecken. Eller kika närmare på vad som finns i våra Rimini kollektioner som bjuder på färgsprakande smycken som kan användas året om. Upptäck våra många bästsäljare och nykomlingar om du känner att du behöver en liten inspirationsboost.

PRISVÄNLIGA SMYCKEN TILL MORS DAG

Vi är övertygade om att alla kvinnor har rätt till ett lyxigt smycke. Därför tillverkar Sif Jakobs Jewellery fantastiska kollektioner som passar de flesta plånböcker. Alla våra smycken är skapade med stor passion för hantverket. Samtidigt är vi måna om att kunna erbjuda produkter till ett överkomligt pris – så att du kan uppvakta mor med ett smycke hon säkert vill bära i många år framöver.

STILFULLA SMYCKEN FÖR ALLA

Upptäck våra kollektioner med örhängen, halsband och armband till exklusiva priser som du kommer att älska lika mycket som designen på smyckena. Våra online guider hjälper dig att hitta rätt gåva mors dag till rätt pris.

SKÄM BORT DIG SJÄLV PÅ MORS DAG

Moderskapet är fullt av glädje, oro och stor kärlek – men det är också lätt att du glömmer bort dig själv i vardagens muller och buller.

Mors dag är därför ett fint tillfälle att hylla dig själv och din insats till livets största och viktigaste uppgift. Med ett smycke från Sif Jakobs kan du alltid påminna dig om hur stark och omtänksam du är som mamma.

ETT SMYCKE FÖR LIVET

Corte och Bovalino kollektionerna sprudlar av färg och design, vackra smycken som piffar upp vardagen. Letar du efter lite mer glam till fest och högtid? I så fall får du inte missa Novara och Princess kollektionerna som glittrar av guld och gnistrande stenar.

VANLIGA FRÅGOR

Var hittar jag den perfekta morsdagspresenten?

Upptäck den perfekta morsdagspresenten hos Sif Jakobs Jewellery online. Här erbjuder vi exklusiva smyckekollektioner med vackra och tidlösa designs. Saknar du inspiration? Vi har precis lanserat en alldeles speciell kollektion till Mors Dag.

Kan jag sätta en personlig prägel på min gåva?

Självklart! Sif Jakobs erbjuder kostnadsfri gravyr där du själv kan bestämma om du vill gravera en personlig text, en symbol eller ett datum på utvalda smycken. Ta också en titt på vår Zodiaco kollektion och hängen med bokstäver om du vill överraska mor med en lite mer personlig gåva.

Finns det möjlighet till presentinslagning?

Sif Jakobs Jewellery erbjuder gratis presentinslagning och möjligheten att lägga till ett hälsningskort i samband med beställning.