Personaliserade Smycken

GRAVYR - PERSONALISERADE SMYCKEN

Memories and moments in time fade but words still linger on...” Dina tankar kan fångas för alltid och graveras in i gnistrande smycken. Graverade smycken fylls av känslor när du skriver in ett betydelsefullt ögonblick på det. Se din älskades ansikte lysa upp av glädje, när du ger dem den perfekta presenten, av personliga graverade smycken denna säsongen.

PERSONALISERADE SMYCKEN TILL HENNE

Kvinnor älskar att ge till sig själva - och få av andra - personliga presenter som uttrycker hur speciella de är. Finns det något bättre sätt att rocka det än att bära ett gnistrande smycke, graverat med en öm, personlig besked!

Söker du efter eleganta, stilrena, designer demi-fine smycken, enkla graveringsalternativ och hemleverans, allt genom en one-stop destination? Här är hur du kan köpa sofistikerade, prisvärda smycken via en simpel digital resa, från bekvämligheten av ditt hem.

HUR GRAVERAR JAG MINA SMYCKEN?

Lägg till extra omtänksamhet till dina presenter gennom personaliserade smycken. Sif Jakobs Jewellery’s mantra ‘Your thoughts… Your letters… Engrave it forever!’ har gjort smyckesgravering enkelt. Och gratis också! Läs vidare för att få reda på hur du kan få smycken från Sif Jakobs graverade.

  • Välj ditt smycke från Sif Jakobs’ Follina eller Portofino kollektion av ringar, armband eller hängen
  • Bestäm ditt budskap, bogstav, motiv eller en kombination av alla dessa
  • Välj font (vi erjbudar tre)
  • Förhandsgranska ditt val för att se hur det kommer att se ut
  • Lägg din personaliserade produkt i varukorgen för att få den levererad

PERSONALISERA DINA SMYCKEN OCH GRAVERA GRATIS

Sif Jakobs har ett urval av noggrant designade ringar, tagghängen och armband, som ger plats för personalisering. Den polerade ytan på dessa smycken, av vilka några är smakfullt beströdda med gnistrande zirkonia, accentuerar det graverade budskapet, motivet eller initialerna. Resultatet är eleganta, sofistikerade graverade smycken, med en personlig touch utan extra kostnad!

VÄLJ DINA SMYCKEN

Oavsett om det är ett namn, initialer eller ett favoritmotiv - ditt eget eller en annans - håll dina kära nära ditt hjärta, med vackra och stilriga halsband. Det finns en fantastisk kollektion av hängen i sterling silver, pläterade med klassiskt gult guld, romantiskt rosaguld och elegant rodiumplätering hos Sif Jakobs, som väntar på att inspirera dig att välja de bästa til gravyr.

GRAVERBARA KOLLEKTIONER

Du kommer att bli imponerad av variationen i våra graverbara kollektioner. Letar du efter en stjärna, ett hjärta, en oval, en skiva eller en tagg att gravera? Gå direkt in - du är på rätt ställe!

BLI KÄR I FOLLINA

Från djärva och tjocka ringar, fyllda med zirkonia, till delikata armband, vår Follina kollektion är perfekt för gravering. Speciellt värda att nämna är de underbara demi-fine hängena, med och utan zirkonia.

UPPGRADERA DIN STIL MED PORTOFINO

Portofino ropar italiensk elegans med utsökt skulpterade halsband och hisnande hängen med zirkonia för elegant gravyr. Utforska och bli charmad av våra uppfriskande, unika och chica alternativ.

GRAVERBARA RINGAR TILL HENNE

Förlovningsringar, lyxiga klassiker eller vardagsringar, låt oss hjölpa dig att göra våra smycken tidlösa genom at personalisera dem med budskap, initialer, motiv och datum. Kolla dem glänsande ringarna som visas upp i våra kollektioner och stämpla din prägel på dem!

GRAVERBARA ARMBAND TILL HENNE

Bildligt talat, här är ett sätt att bära ditt hjärta på ärmen - få dina armband graverade med ditt val av ord, initialer, eller motiv. Sif Jakobs armband med rena, blanka ytor, gör dem perfekta för gravering. Och med gnistan av zirkonia som ger glans till urvalen, kan du alltid lita på att de kommer att imponera dig med glamour!

GÖR DET PERSONLIGT

Oavsett om det är ett datum för att fira speciella ögonblick, uttryck för kärlek och vänskap, eller ett motiv som sammenfattar dina känslor, uttryck det genom att lämna ett avtryck av dina tankar på smycken.

UTTRYCKA DINA KÄNSLOR

Graverade budskaper har inga gränser. Du kan lägga till uttryck för kärlek eller ge en motiverande push. Motivera och gratulera någon med meddelande som ‘Dröm Stort’, ‘Bra Jobbat!’ eller ’Du Gjorde det!’. Ge en varm kram till din mamma med en ‘Bästa Mamma’ eller till din kärlek med ‘Min Tjej’... det finns inga känslor som du inte kan förmedla med lätthet genom graverade ord på fina, handgjorda smycken.

DATUM OCH INITIALER

Dätta är ett fantastiskt sätt att kapsla in ögonblick i tiden och göra dem till et evigt minne! Gravyrer kan vara din tidsstämpel - en påminnelse om ett specielt datum, en årsdag, första mötet, en speciell födelsedag, ett värdefullt ögonblick som delas eller helt enkelt, en påminnelse om något speciellt för dig.

MOTIV

Aldrig var frasen 'en bild säger mer än tusen ord' sannare änd att använda ett motiv, för att gravera en ring eller ett hänge. På Sif Jakobs Jewellerys hemsida, har vi symboliska motiv. Du hittar massor av glada och lekfulla motiv at välja mellan: hjärtan, stjärnan, en kyss...

FLER IDÉER

Hos Sif Jakobs, vet vi hur specialla personaliserade smycken är - det är därför vi har en skattkammare av förslag som du enkelt kan välja mellan och få dina tankar graverade på stilriga smycken.

Förevig värdefulla minnen och känslor i Sif Jakobs fantastiska graverade smycken, och älska dem hela livet!