Smycken till Bröllop

SMYCKEN TILL BRÖLLOP

Tanken med att fira bröllop är att hylla kärleken mellan två människor. Känslorna svallar och tidlösa traditioner väcks till liv. På bröllopsfesten får alla visa upp sitt snyggaste jag med noggrant utvalda outfits och vackra bröllopssmycken.

 

Hitta de finaste bröllopssmyckena online hos Sif Jakobs Jewellery. Vi erbjuder ett stort urval av designersmycken till bruden, festen och presentbordet. I våra kollektioner ingår allt från klassiska ringar och örhängen till gnistrande halsband med cubik zirkoner och designerarmband som man gärna bär själv och ger bort i bröllopsgåva.

SPECIELLA SMYCKEN FÖR EN VÄLDIGT SPECIELL DAG

Vi har gjort det enkelt att hitta smycken till bröllopsdagen på Sifjakobs.com. Här hittar du exklusiva smycken och accessoarer speciellt designade för ett av livets största ögonblick:

 

  • Brudsmycken
  • Smycken till bröllopsgästerna
  • ‘Något blått’
  • Morgongåvor
  • Personliga bröllopssmycken

Smyckena från Sif Jakobs Jewellery bjuder på lyx till överkomliga priser som hjälper dig att förverkliga dina bröllopsdrömmar. Låt dig inspireras av ljuvliga örhängen, gnistrande armband och exklusiva halskedjor som tillsammans skapar en trendsäker look.

SMYCKEN TILL BRÖLLOPET

Bröllopssmycken är inte bara för brudparet utan också för bröllopsgästerna. Oavsett om du letar efter smycken till tärnan, brudnäbbarna eller brudens mor så kan du hitta ett varierat sortiment av innovativa designs för dina käraste bröllopsgäster.

VÄLJ DET PERFEKTA BRÖLLOPSSMYCKET

Vita zirkoner och pärldekorerade smycken är en självklarhet för snövita brudklänningar. I Sif Jakobs bröllopskollektion kan du som letar efter lite mer utmanande smycken också hitta många spännande designs.

Kombinera ett par gnistrande zirkonörhängen med ett vackert armband från vår Princess kollektion. För att ge din bröllopslook ett fulländat intryck kan vi rekommendera en stilfull halskedja från vår Rimini kollektion och en ring med pavéinfattade zirkoner från Ellera kollektionen.

SMYCKEN TIL TÄRNORNA

Hitta smycken till dina tärnor som matchar dina egna. Det ger ett fint helhetsintryck och smyckena symboliserar också hur mycket du värdesätter er vänskap.

Sif Jakobs Jewellery har ett fint urval av smycken med färgade zirkoner som passar bra till ljusa nyanser, vackra pasteller eller dämpade hösttoner – beroende på färgen på tärnornas klänningar.

ÖRHÄNGEN TILL BRÖLLOPET

Uppskattar du den stilrena symbiosen mellan enkelhet och elegans så kan vi varmt rekommendera våra studs med fasettslipade zirkoner. Vill du satsa på något lite mer iögonfallande är de guldpläterade creolerna med pavéinfattade zirkoner från vår Capri kollektion ett bra val. För en mer diskret och feminin look kan du istället välja ett par söta huggie hoops och en tunn halskedja.

HALSBAND TILL BRÖLLOPET

En vacker silver- eller guldpläterad halskedja med ett hänge av gnistrande zirkoner från vår Rimini kollektion faller de flesta brudar i smaken. Dessutom är våra kedjor fullt justerbara så att du själv kan välja vilken längd du vill ha på smycket.

Köp till ett graverbart hänge och beställ gratis gravyr från oss. Då får du ett personligt smycke som har en alldeles speciell betydelse. I vår kollektion ingår också vackra Ferrara-creoler som symboliserar evig kärlek.

SMYCKEN TIL BRÖLLOPSGÄSTERNA

Dina nära och kära spelar en viktig roll på bröllopsdagen. Med en personlig smyckesgåva som de får bära dagen till ära kommer de att minnas den livet ut.

För den som bjudits in till ett bröllop är detta ett utmärkt tillfälle att plocka fram den snyggaste outfiten i garderoben. Letar du efter det perfekta smycket att ha till bröllopslooken har du hamnat rätt. Upptäck det breda utbudet av prisvärda lyxsmycken till bröllop och högtid hos Sif Jakobs Jewellery.

'NÅGOT BLÅTT'

Bröllopsceremonier kryllar av urgamla traditioner och kutymen om att bära något blått är förstås inget undantag. Det är bruden som enligt tradition ska bära något blått under bröllopet som en symbol för trohet och lojalitet – två viktiga ingredienser för ett lyckat äktenskap. Själva färgen står för kärlek, oskuld och hängivenhet. Våra snygga hoops och studs med stora blå zirkoner från Ellera och Princess kollektionerna är ett utmärkt val om du letar efter ett vackert men diskret sätt att leka med denna klassiska tradition.

MORGONGÅVOR

Morgonen efter bröllopet är det tradition att man ger varandra något fint i morgongåva. Ett smycke är för de flesta ett självklart val. Ge varandra en vacker halskedja eller ring som ett minne av er första dag som man och hustru.

En vacker klocka från Sif Jakobs ur-kollektion till henne eller snygga manschettknappar till honom från Terni-serien är fina presentidéer till morgonen efter bröllopsnatten.

PERSONLIGA BRÖLLOPSSMYCKEN

Vill du sätta en personlig prägel på dina bröllopssmycken? Via Sif Jakobs webbutik erbjuder vi gratis gravyr. Du kan få ditt namn, datum eller några väl utvalda ord graverade på dina smycken.

Våra zirkonpryddade signetringar och släta medaljonger från Follina kollektionen är extra bra för gravering.

VANLIGA FRÅGOR

Hur mycket kostar ett bröllopssmycke?

Sif Jakobs Jewellery erbjuder ett prisvärt utbud av bröllopssmycken som får alla brudar att stråla lite extra på sin bröllopsdag. Hitta vackra smycken till bra priser, från 300 – 2000 kronor. Vårt sortiment av smycken med zirkoner och silver- eller 18 karats guldpläterade ringar kostar mellan 700 – 900 kronor.

Vilka smycken är bäst till bröllopsbruden?

Smycken med vita zirkoner är det bästa valet för en klassisk vit brudklänning. Kombinera med glänsande sötvattenspärlor som symboliserar renhet och kärlek. Välj moderna silversmycken eller en klassisk kombination av guld, pärlor och zirkoner.

Med ett stänk av blått håller du fasta på traditionerna utan att det stjäl uppmärksamhet från helheten.

Vilka smycken är bäst till bröllopsbruden?

Bortsett från vigselringarna hör också brudens och brudtärnornas armband, halsband och örhängen till vanliga smycken som ofta bärs på ett bröllop.