Stapling av Smycken

STAPLING AV SMYCKEN

Den franske modefotografen och bloggaren Garance Doré skriver: “Jewellery is a very personal thing… It should tell a story about the person wearing it.” Och vi håller med! Dina smycken och hur du bär dem, säger mycket om din stilkänsla.

Att stapla smycken blev den hetaste samtida trenden på den internationella scenen runt 2013 och fortsätter att vara på mode idag. Oavsett anledningen, kan du stapla och lagra fantastiska smycken i olika storlekar, stilar och material, för att lägga till ekstra Woaw! till ditt utseende.

SMYCKESSTAPLING

Om du letar efter stapelbara smycken och idéer för hur man bär dem, erbjudar Sif Jakobs Jewellery ett brett urval av fantastiska smycken til netop detta, av halsband, ringar, örhängen och armband.

Eleganta, guldpläterade smycken i sterlingsilver, i exklusiv nordisk design, är mycket populärt idag. Bär stiliga ringar och armband staplat og halsband i lag, och uppgradera din look för dagen eller för natten.

STAPLA HALSBAND

Har du en lunchdejt, en rolig kväll med vänner, ett cocktailparty eller en speciell anledning att delta i? Skapa en dramatisk effekt med vilken outfit som helst genom att lägga flera kedjor i lag - enkla eller med sten - för att skapa en bunt av halsband.

Have a busy day with no time to change your outfit for that posh evening party? Fret not. Stacking necklaces will instantly transform your look from business or casual to glamorous and impressive.

STAPLA OLIKA HALSBAND

Det finns så många sätt att bära dina halsband. Kombinera smala kedjor i olika design, med eller utan hängen, fär en subtil och stilren look. Du kan prova at stapla enkla kedjor med de som har attraktiva hängen.

Eller gär ett statement genom att kombinera två eller flera tjocka halsband, eller genom att blanda smala kedjor med djärva halsband. Du kan till och med visa upp din stylingstil med kontrasterande halsband i kompletterande styles.

STAPLING AV OLIKA KEDJELÄNGDER

Regeln som säger att du bara ska bära en kedja eller ett statement-halsband åt gången, gäller inte idag. Inget slår en halsbandsstack som består av smala kedjor i olika längder och design. Vi rekommenderar vår Figaro, Cheval och Cavalier kedjor för stapling.

Forsök med att bära en kort kedja nära halsen med en medelstor kedja på 45cm, följt av ett längre halsband med ett elegant hänge med zirkonia.

Tips: använd dina justerbara kedjor för att skapa en halsbandsstack, 2cm upp eller ner från dit favorit centrepiece!

STAPLING AV OLIKA MATERIAL OCH FÄRGER

Har du testat att stapla olika material? Ge din kreativitet fria händer och koppla ihop ett halsband i 925 sterling silver med ett guldpläterat, beströdd med färgade zirkonia eller pärlor.

Eller prova att lägga ett rodiumpläterat halsband med ett 18-karats guld- eller rosaguldpläterat. Ta det ett steg längre och gör et djärvt statement genom at lägga till ett smycke med zirkonia i spännande färger och former.

Sif Jakobs erbjuer dig en rad av halsband i sterling silver och guldplätering, som är lika prisvärda som de är glamurösa. Dessa kommer i rodium, gult guld och rosaguld finish; vissa med pärlor och zirkonia i premiumkvalitet, i olika nyanser, vackra att stapla.

STAPLING AV RINGAR

Av alla smycken är ringar bäst för den stapelbara stilen. Kändisar och fashionistas visar upp häpnadsväckande ringstaplar, vid glamurösa events.

SKAPA DIN UNIKA STAPLING AV RINGAR

När det kommer till att stapla ringar, är kombinationerna oändliga. Våra snygga och stiliga ringa från Ellara kollektionen ropar efter att staplas ihop, eller bäras parallellt på olika fingrar. Kombinera rodiumpläterade ringar med guld eller rosaguld ringar. Experimentera genom att ändra ordningen på ringarna, tills du är nöjd med effekten de skapar tillsammans.

STAPLING AV ÖRHÄNGEN

För en edgy look, klä dig med staplade örhängen på loben och längs den nedre och övre helixen på örat.

STAPLA OLIKA STORLEKAR

Vi har dubbar och hoops för hål i öronen, och cuffs för de utan hål, som ändå vill starta en öronfest med flera örhängen.

För en intressant effekt, prova en kombination av små, medelstora och stora hoops från våra kollektioner som Ferrara och Ellera Piccolo, Medio, och Grande.

STAPLA OLIKA MATERIAL

För en varierad look, kombinera örhängen i 925 sterling silver, i båda ljusa och matta finish, med rodium- och guldpläterade, med vita, svarta och flerfärgade zirkonia. Välj från Capri polished och Capri zirconia örhängen och Ellera och Ellera Pianura kollektionerna.

STAPLA ARMBAND

Staplingar av kontrasterande och komplimenterande armband trender som aldrig förr. Lägg till extra glamour med vinnande kombinationer av armband för alla dagar och anledningar.

SÄTTA IHOP EN VACKER BUNT AV ARMBAND

Skapa din bunt av armband med armband i 925 sterling silver i rodium-, guld- och rosaguldplätering i rena och enkla mönster, och kombinera dem med armband i vita eller färgade zirkonia i olika former. Lägg till rörelse genom att blanda och matcha flexibla armband med armband i fast form. Du kan också gå längre och lägga till ett armband i läder.

Inspirerad? Om allt du behövde för att prova stapling var bara lite motivation och tips om hur man gör, hoppas vi att ha gjort det åt dig.

Vi skulle älska att se dina skapelser! Tagga oss på Instagram, så kan vi byta tips!