Studentpresenter

STUDENTPRESENTER

Att ta studenten är en viktig milstolpe som markerar övergången till vuxenlivet. Efter flera års slit väntar den stora dagen då studentmössan ska på och festen äntligen kan börja.

 

Överraska din student med en personlig present som återspeglar denna viktiga höjdpunkt. Hos Sif Jakobs Jewellery har vi smycken som passar utmärkt för unga studenter – gåvor som håller livet ut.

PRESENTIDEER TIL STUDENTEN

Är du osäker på vad du ska ge bort i student present? Det finns många alternativ men ett personligt smycke brukar vara ett träffsäkert val. Smycken kan man bära varje dag och är ett sätt att föreviga den stora högtidsdagen.

 

Behöver du inspiration? I så fall kan vi hjälpa till. Ta en närmare titt i Sif Jakobs Jewellerys onlinekollektion för att välja det perfekta designersmycket som matchar mottagarens stil och smak:

 

  • De bästa presentidéerna till studenten
  • Smycken som student gåva till tjejer
  • Studentpresenter till låga priser
  • Personliga studentpresenter

 

Vi erbjuder dessutom gravyr, paketinslagning och leverans utan extra kostnad.

SMYCKESGÅVOR

Man kan nog inte ha för många smycken. Och därför är det aldrig fel att ge bort en smyckesgåva. Den talangfulla designern Sif Jakobs eleganta smyckeskollektioner i sterling silver och 18 karat guld och roséguld uttrycker stil och personlighet. En perfekt gåva till unga studenter som säkert kommer att skänka stor glädje – både nu och i framtiden.

DE BÄSTA IDEERNA FÖR SMYCKEN SOM STUDENTGÅVA

Moderna och prisvärda smycken brukar toppa listan över populära studentpresenter. Hos Sif Jakobs Jewellery har vi många olika presentidéer i form av örhängen, armband, ringar och halsband – smycken som får sitt maximala uttryck i en gnistrande färgpalett av makalöst vackra zirkoner.

TIDLÖSA SMYCKEN

Letar du efter stilren, minimalistisk och lekfull design så har du hamnat rätt. Våra kollektioner består av tidlösa smycken som alltid känns moderna. Ta en titt på, till exempel, Sif Jakobs Rimini kollektion som utstrålar ren elegans, eller de enormt populära örhängena och halskedjorna med gnistrande stenar i vår sagolika Princess kollektion.

UNIKA OCH FÄRGGLADA SMYCKEN

Sätt en färgklick på vardagen med stilfulla smycken från Sif Jakobs Jewellery. Ett smycke med gnistrande inslag av färg och form ger uttryck för din personlighet – samtidigt som det lyfter vilken outfit som helst.

Detta är något vi gärna vill förmedla med våra designersmycken. Titta närmare på Sif Jakobs Rimini och Ellera kollektioner för att hitta våra trendigaste designs.

MODERNA SMYCKEN MED BLING

Hos Sif Jakobs Jewellery kan du välja bland moderna och prisvärda designersmycken som inspirerar med sin design. Du hittar allt från uttrycksfulla och skulpturala smycken i Sif Jakobs Ferrara-kollektion till minimalistiska sötvattenpärlor i vår innovationsrika Adria-kollektion.

SMYCKEN SOM STUDENTGÅVA TIL TJEJER

Ge bort ett smycke som matchar studentens personliga stil. Tänk också på att välja ett smycke som kan användas i olika sammanhang – till jobbintervjun, nya arbetsplatsen, en mysig middag eller på dansgolvet. Vi har designs som passar alla tänkbara tillfällen.

LYXIGA SMYCKEN I SKANDINAVISK DESIGN

Letar du efter designersmycken till en tjej som älskar glitter och glam? Eller letar du efter ett statementsmycke åt en student som klär sig minimalistiskt? Oavsett vem du ska fira kan vi erbjuda en skräddarsydd studentkollektion med designs som passar alla stilar.

Sif Jakobs Biella ger dig mycket glam för pengarna. Capri bjuder på djärva designs med klara gnistrande zirkoner. Ferrara representerar elegans i sin renaste form. Den släta formen på smyckena i Follina och Portofino kollektioner passar perfekt för gravering.

SMYCKEN SOM BUDGETGÅVA TILL FIRANDE STUDENTER

Hos Sif Jakobs Jewellery hittar du prisvänliga kollektioner med örhängen, halskedjor, armband, ankelkedjor och ringar som de flesta har råd med. Vi har gjort det enkelt att hitta den perfekta studentgåvan genom att erbjuda ett brett sortiment av designersmycken till riktigt bra priser.

EXKLUSIVT OCH ÖVERKOMLIGT

Från de bedårande hoopsörhängena i Sif Jakobs Rimini till de graverade ringarna i Follina och de tidlösa armbanden med färgade zirkoner i Ellera – hos oss hittar du ett överflöd av designersmycken.

PERSONLIGA SMYCKEN SOM STUDENTGÅVA

Vi har massor med bra idéer för personliga studentpresenter. Allt du behöver göra är att välja rätt design. Ringar, armband och halskedjor från Sif JakobsFollina ochPortofino passar utmärkt för gravering och du hittar fantastiska modeller i sterling silver och guldpläterade nyanser.

FÖREVIGA LIVETS VACKRASTE MINNEN

Få dina utvalda smycken graverade och förvandla studentpresenten till en ännu mer personlig gåva. Vi kan gravera datum, namn, initialer, motiv, ett inspirerande budskap eller en kombination av ovan nämnda förslag. Kombinera "Grattis" eller "Carpe diem" med det exakta studentdatumet – detta kommer garanterat att väcka glada minnen varje gång smycket plockas ur smyckeskrinet.

Överraska din student med en gåva som utstrålar kärlek och omtänksamhet på en av livets viktigaste dagar.

VANLIGA FRÅGOR

Keep the Valentine’s surprise by using Sif Jakobs Jewellery’s complimentary delivery service, 4-6 days within the EU and UK.

Är smycken en bra studentpresent?

En smyckespresent får studenten att känna sig uppmärksammad och älskad. Smycken i guld och rodiumpläterat sterlingsilver är den perfekta studentgåvan då de håller livet ut.

Hur kan jag få min studentgåva graverad?

Hos Sif Jakobs Jewellery är det enkelt att beställa gravyr till din present. När du har bestämt dig för vilket smycke du vill ha kan du beställa en helt kostnadsfri gravering. Du bestämmer själv vad som ska stå på smycket. Därefter är det bara att bekräfta beställningen. Vi erbjuder också presentinslagning och leverans direkt till dörren utan extra kostnad. Enklare än så blir det inte.

Kan jag få min studentpresent inslagen?

Inget slår glädjen av att ta emot en smyckesgåva som har slagits in med omtanke. Vi lägger smycket i en lyxig presentpåse och därefter i en signaturförpackning från Sif Jakobs Jewellery.