Om Sif Jakobs Jewellery

DANSKT SMYCKEVARUMÄRKE
Det prisbelönta Sif Jakobs Jewellery är ett danskt smyckevarumärke med ett igenkännbart och modernt uttryck.

Sif Jakobs Jewellery är känt för sina karaktäristiska smycken och sin stilsäkra värld. Smyckevarumärket etablerades 2009 av guldsmed och designer Sif Jakobs som är den kreativa själen bakom det eleganta varumärket.

Smyckena har ett lyxigt uttryck, men befinner sig i kategorin ”affordable luxury”, vilket innebär att de utstrålar stil och kvalitet samtidigt som prisnivån är rimlig.
Smyckena är i första hand utförda i sterlingsilver, och är antingen rhodiumbelagda, förgyllda med 18 karats guld eller med 18 karats roséguld. I större delen av smyckena ingår dessutom massor av fina zirkoniastenar som tillför ett lyxigt och dramatiskt uttryck till looken.

Sif Jakobs Jewellery bärs ofta av internationella kändisar som Miley Cyrus, Katy Perry, Nathalie Dormer, Nichole Scherzinger, Cheryl Cole med flera.
Dessutom ses Sif Jakobs Jewellery ofta på digitala influensers och i högt profilerade tidskrifter såsom Vogue, ELLE och Marie Clarie.

Idag finns Sif Jakobs Jewellery representerat i 18 länder och är ett eftertraktat märke i internationella smyckebutiker, som betraktar Sif Jakobs Jewellery som ett starkt profilvarumärke.

om sif jakobs jewellery

BRAND TO WATCH
Sif Jakobs Jewellery är den stolta vinnaren av flera prestigefyllda priser i Europa, bland annat i Tyskland – Inhorgenta Award som vinnare av ”Fashion Jewelry Brand of the Year 2017” och vinnare av ”Brand to Watch” vid UK Jewellery Awards 2016 i Storbritannien.


WINNER COLLECTION OF THE YEAR
Sif Jakobs Jewellery har tilldelats det berömda Børsen Gazelle-priset som det mest innovativa och snabbast växande danska smyckevarumärket 2014 och 2015.

Børsen Gazelle delas ut till de snabbast växande företagen i Danmark som minst har fördubblat sina intäkter under en fyraårsperiod. Den årliga Gazelle-undersökningen har utarbetats av den kända finansiella tidskriften Børsen sedan 1995.