Gör smycket personligt

Föreviga din vänskap, ett minne eller ett speciellt datum med ett unikt graverat smycke. Välj mellan meningsfulla symboler, personliga meddelanden, enskilda bokstäver eller siffror för att göra din smycke unikt. Endast din fantasi sätter gränser!

UTFORSKA KOLLEKTIONEN
 • 1. Välj din smycke

  Börja med att utforska våra Follina & Portofino stilar, som inkluderar ett brett utbud av halsband, ringar och armband. Välj mellan polerade stilar eller gnistrande zirkoner i antingen 925 sterling silver eller belagda med 18 karats förgyllning.

 • 2. Anpassa dina smycken

  Innan du lägger till din smycke i kassan, se till att lägga till din gravyr. Välj bland olika motiv, skriv ett kort personligt meddelande eller lägg till en kombination av båda. Om du väljer att lägga till ett personligt meddelande kan du välja mellan tre olika typsnitt.

 • 3. Nästan klar

  Du behöver bara lägga till ditt unika smycke i varukorgen och slutföra ditt köp. Observera att graverade smycken inte kan returneras. Så se till att välja rätt storlek. Om du är osäker på storleken se vår storleksguide.

#ENGRAVEME

Utforska våra kollektioner av graverbara smycken och hitta det perfekta smycket som kan göra ett minne varaktigt.

GRAVERA DIN SMYCKE

Gravera smycke som en gåva

Ett graverat smycke blir mer personligt och är ett perfekt sätt att göra en gåva ännu mer unik. Genom att lägga till gravyr på ett smycke som ska ges som gåva visar du extra omtanke och eftertanke, vilket kommer att uppskattas. Ingen känsla är omöjlig att uttrycka genom ingraverade ord på glittrande smycken.

UTFORSKA KOLLEKTIONEN

Innehåll som kan döljas

LÄS MER

ANPASSA DINA SMYCKEN
Vill du sticka ut med dina egna personliga smycken som endast du har? Hos Sif Jakobs har vi nu gjort det möjligt att anpassa dina smycken. Personliga och unika smycken är ett måste, och vi graverar efter dina önskemål och preferenser. Gillar du guld eller silver, med eller utan zirkoner, föredrar du ringar eller älskar en enkel halskedja? Vi gör det möjligt att hitta något som passar dig och din stil perfekt. Våra graverade smycken är den perfekta gåvan. Oavsett om det är till dig själv, din mamma, väninna, syster eller partner, gör vi det möjligt att anpassa din present så den blir precis som du önskar. Gravera in allt från ett datum, ett roligt citat, en bild, gör det så personligt och unikt som du önskar. Personliga smycken ger en unik och annorlunda look som bara du har.

SMYCKEN FÖR ALLA
Hos Sif Jakobs har vi gett dig möjligheten att anpassa just ditt smycke. Du kan välja från ett brett sortiment av smycken. Du kan därför välja mellan silver och guld, halsband, ringar och armband, både med och utan zirkoner. Vi garanterar att du kommer hitta något som passar just dig och din smak.

SÅ HÄR GRAVERAR DU DITT SMYCKE
Det finns ingen anledning att inte välja att gravera ditt smycke, eftersom det är helt gratis, så passa på att ta chansen. Vi har gjort det enkelt och överskådligt att gravera ditt smycke. Allt du behöver göra är att följa dessa 3 steg:

 1. Välj ditt smycke
 2. Välj text, motiv eller båda
 3. Välj typsnitt

SMYCKEN FÖR DEN STORA DAGEN
Har du ett datum som du vill hedra? Vi har alla några personliga datum i våra liv, saker som vi vill minnas och ägna oss åt. Ett smycke med ett personligt datum är den perfekta unika presenten. Har din vän blivit mamma? Ska din syster gifta sig? Ska din kusin ta studenten? Eller är det något annat speciellt som du vill uppmärksamma? Varför inte ge en gåva med detta unika datum som markerar den speciella händelsen för evigt.

SMYCKET SOM BARA DU HAR
Vill du ha ett smycke som ingen annan har? Då är Follina-serien med möjlighet till gravering ett perfekt val. Gillar du ett enkelt och minimalistiskt uttryck? Föredrar du en enkel halskedja eller ring? Då är Follina-serien det självklara valet. Anpassa ditt smycke med ett ingraverat citat eller datum. Ett enkelt personligt smycke ger en minimalistisk look utan att vara tråkigt, för vem säger att minimalistiskt är tråkigt?

KOMBINERA DINA SMYCKEN
Följer du de senaste trenderna och älskar att skilja dig ut från mängden? Våra personliga halsband är perfekta att kombinera med några av våra andra kedjor. Detta ger en trendig och personlig look. Ingen har den kombinationen av kedjor som du har, och genom att lägga till ett ingraverat smycke blir din stil ännu mer unik och speciell.

GE EN PERSONLIG GÅVA
De flesta känner till det där med att ha en vän som man inte vet vad man ska ge i present, som inte saknar något eller önskar sig något specifikt. Ofta slutar det med att man köper ett presentkort på vägen. Det är varken spännande att ge eller att få. En personlig gåva som har genomtänkts är däremot både trevlig att ge och att få. Ett uppenbart val för en personlig present kan vara ett ingraverat smycke där du har låtit gravera in ett roligt citat, en speciell dag för er eller några kloka ord som har betydelse för just er. Genom att ge detta speciella smycke visar du samtidigt varför just hon är något speciellt och förtjänar något som är speciellt och unikt.

OBS: Vänligen notera att leveranstiden för ingraverade smycken kan ta längre tid. Ingraverade smycken kan inte bytas eller returneras