SIF JAKOBS JEWELLERY
PRESENTKORT


Med ett presentkort på Sif Jakobs Smycken kan du enkelt och bekymmersfritt unna någon du bryr dig om något vackert.

Slappna av och njut av känslan av att ge något personligt, utan att krångla till saker och ting och utan att behöva oroa dig för returer och bytestider eller liknande.
Vi garanterar att ett presentkort på Sif Jakobs Jewellery kommer att tas emot väl.KÖP ETT PRESENTKORT


 
Presentkortet från Sif Jakobs Jewellery kan användas på Sif Jakobs Jewellerys hemsida eller i vår flaggskeppsbutik i Köpenhamn. Presentkortet ger dig tillgång att välja bland hundratals smycken, inklusive de mest populära och senaste smyckena.


Presentkort saldo

Du kan alltid kolla saldot på ditt presentkort här eller kontaka vår online kundeservice på mail eller telefon +45 33 93 77 77

Vanliga frågor

Läs våra köpvillkor och vanligt förekommande frågor om köp av presentkort härMED KÄRLEK FRÅN OSS TILL DIG


Gör det enkelt för både dig själv och mottagaren med ett presentkort på Sif Jakobs Jewellery. Du väljer själv beloppet och får presentkortet elektroniskt. Du kan även välja att få det hemskickat, i ett fint inslaget paket.


PRESENTKORT


Vi vet att det kan vara lite jobbigt att hitta rätt present till någon du bryr dig om, så vi har gjort det enkelt för både dig som ger och för mottagaren med ett presentkort från Sif Jakobs Jewellery. Vårt sortiment erbjuder många presentalternativ, och även om du känner personen du skänker ganska väl kan det fortfarande vara svårt att få det rätt.

Du kanske upplever att mottagaren inte nödvändigtvis vill ha något specifikt, och ett presentkort kan vara helt rätt. Med ett presentkort vänder du dig även till de människor som älskar att bestämma själva och som älskar att handla hemifrån och välja det de själva helst vill ha.

Du kanske vet det själv – det finns nästan inget bättre än att ha ett presentkort till en butik, så att du oavsett väder och ekonomi kan unna dig själv något, precis när du förtjänar det – och när lusten och inspirationen slår till. Om presenten är till din mamma, syster, vän, pojkvän, bror eller någon annan kan presentkortet till Sif Jakobs Jewellery användas i många, många år framöver.