SIF JAKOBS JEWELLERY - PRESENTKORT

Du kan glädja dig själv eller se fram emot att glädja andra. Med ett presentkort till Sif Jakobs Jewellery kan du enkelt och smidigt glädja en nära och kär med något vackert. Med ett presentkort till Sif Jakobs Jewellery kan du ge bort en gåva som garanterat kommer att glädja, utan att behöva oroa dig för retur- och bytesfrister eller något annat.

Shoppa SJJ Presentkort

Sif Jakobs Jewellery presentkort kan användas på Sif Jakobs Jewellery hemsida eller i vår flaggskeppsbutik i Köpenhamn. Presentkortet ger dig tillgång till hundratals smycken, inklusive de mest populära och senaste smyckena.

KÖP NU

Innehåll som kan döljas

PRESENTKORT FÖR SALDO

Du kan alltid kontrollera ditt presentkortssaldo här eller kontakta vår kundtjänst online via e-post: online@sifjakobs.com eller telefon: +45 33 93 77 77 77

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Läs våra villkor och vanliga frågor för köp av presentkort här

MED KÄRLEK FRÅN OSS TILL DIG

Gör det enkelt för både dig själv och mottagaren med ett presentkort till Sif Jakobs Jewellery. Du väljer själv belopp och får presentkortet elektroniskt, men du kan också välja att få det hemskickat i en vackert inslagen ask.

KÖP NU

PRESENTKORT

Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt present till någon man tycker om, därför har vi gjort det enkelt för både dig som givare och mottagaren med ett presentkort från Sif Jakobs Jewellery. Vårt sortiment erbjuder många presentalternativ, och även om du känner personen som ska få ett smycke i present kan det vara svårt att hitta den perfekta gåvan.

Vi upplever också att mottagaren inte nödvändigtvis vill ha något specifikt, och då kan ett presentkort vara precis det som passar. Med ett presentkort tillgodoser du också de personer som älskar att fatta sina egna beslut och som älskar att handla hemifrån och välja det de helst vill ha.

Du kanske vet det själv - det finns nästan inget bättre än att ha ett presentkort på en butik så att du kan unna dig något varje dag, oavsett väder och ekonomi, precis när du förtjänar det och när lusten och inspirationen infinner sig. Om presenten är till din mamma, syster, flickvän, pojkvän, bror eller någon helt annan så kan presentkortet till Sif Jakobs Jewellery användas i många år framöver.