Vanliga frågor

Behandlingstiden för ditt returpaket är 3–5 vardagar med GLS. Det är viktigt att du tar emot kvittot från inlämningsstället, så att du själv kan spåra din order och följa processen. Du kan alltid kontakta vår kundtjänst på telefon +45 33 93 77 77 eller mejla till online@sifjakobs.com, om du har frågor eller behöver råd och hjälp.

När du beställer hos Sif Jakobs Jewellery är det viktigt att du anger adressuppgifterna korrekt när du anger leveransadressen. Du är skyldig att ange korrekt adress för leverans av varorna. Om adressen du uppger inte bekräftas förbehåller sig Sif Jakobs Jewellery rätten att annullera ordern och inte skicka ut leveransen. Om du måste ändra leveransadressen är det därför viktigt att du kontaktar vår kundtjänst på telefon +45 33 93 77 77 eller mejlar till online@sifjakobs.com. Adressen måste ändras samma dag som du gjorde beställningen. Om du senare upptäcker att adressen måste ändras, är det alltså inte möjligt.

Du kan spåra din order med det spårningsnummer som finns i orderbekräftelsen. Fungerar inte länken kan du kontakta vår kundtjänst på telefon +45 33 93 77 77 eller mejla till online@sifjakobs.com, så hjälper de dig att hitta din order.

För närvarande går det inte att köpa onlinepresentkort på sifjakobs.se. Vi optimerar och utvecklar ständigt vår webbplats, och därför kommer det i framtiden vara möjligt att köpa presentkort på sifjakobs.dk. Om du har frågor kan du kontakta vår kundtjänst på telefon +45 33 93 77 77 eller mejla till online@sifjakobs.com.

Du får alltid ditt smycke fint förpackat i en av våra vackra askar eller i en presentpåse, så att du kan ge bort det som gåva eller skämma bort dig själv.

Om du måste annullera din order ska du kontakta vår kundtjänst på telefon +45 33 93 77 77 eller mejla till online@sifjakobs.com så fort som möjligt efter att du har gjort din beställning.

Alla varor omfattas av köplagens regler om 24 månaders reklamationsrätt. Reklamationsrätten innebär att du som kund har rätt att klaga över fel och brister hos varan som har uppstått inom 24 månader efter köpet. Det innebär att du antingen kan få varan reparerad, byta till en annan vara, få pengarna tillbaka eller få nedsatt pris, beroende på den konkreta situationen.

Reklamationsrätten täcker inte fel, skador eller slitage som uppstår på grund av felaktig användning, bristfälligt underhåll eller normalt slitage.
 Vid reklamation, fel och brister eller utebliven leverans kan du kontakta vår kundtjänst på telefon +45 33 93 77 77 eller mejla till online@sifjakobs.com.
Sif Jakobs Jewellery ersätter de rimliga fraktkostnader som eventuellt uppstår i samband med en reklamation.
Varan ska skickas till:

Sif Jakobs Jewellery
Østergade 4
DK-1100 København K

På sifjakobs.se har vi förlängt returrätten till 30 dagar. Du kan alltid byta eller returnera varor som har köps online, du skal
betala returen även, om du behöver råd eller vägledning kan du kontakta vår kundtjänst på telefon +45 33 93 77 77 eller mejla till online@sifjakobs.com.

Du får din Sif Jakobs välkomstmejl i din inkorg, men det kan hända att den hamnar i din skräppostmapp. Kontrollera därför skräppostmappen och lägg till marketing@sifjakobs.com i dina adresskontakter, så att mejl från oss inte hamnar i skräppostmappen nästa gång. Om du fortfarande inte har fått den kan du kontakta vår kundtjänst på telefon +45 35 26 77 77 eller mejla till online@sifjakobs.com.


När du har köpt ett smycke hos en av Sif Jakobs Jewellerys återförsäljare ska du returnera det till återförsäljaren. I vår återförsäljarlista https://sifjakobs.se/pages/store-locator hittar du kontaktuppgifter till den butik där du har köpt smycket.

Det går inte att hämta eller byta varor på Sif Jakobs Jewellerys huvudkontor. För att få en returlabel (om den inte ingår i din beställning) måste du istället kontakta kundtjänst på telefon +45 33 93 77 77 eller mejla till online@sifjakobs.com

Du kan enbart använda en rabattkod per köp. Det är därför inte möjligt att kombinera rabattkoder.