Leverans & Retur

LEVERANSTID

På Sif Jakobs Jewellery strävar vi efter att göra en snabb leverans, vi strävar efter att du ska få din beställning så snart som möjligt inom 2-7 arbetsdagar från måndag till fredag Sif Jakobs Jewellery ansvarar dock inte för förseningar som uppstår hos GLS. För graverade smycken är leveranstiden cirka 5-7 arbetsdagar. 

När du beställer hos Sif Jakobs Jewellery är det viktigt att du anger adressuppgifterna korrekt när du anger leveransadressen. Du är skyldig att ange korrekt adress för leverans av varorna. Om adressen du uppger inte bekräftas förbehåller sig Sif Jakobs Jewellery rätten att annullera ordern och inte skicka ut leveransen.

FRAKT

Gratis leverans på beställningar över 699 kr.

När du handlar hos Sif Jakobs Jewellery levererar vi ditt smycke gratis till önskad adress i Danmark. Vid en eventuell returförsändelse kan du använda vår gratis returetikett.


ÅNGERRÄTT/RETURRÄTT 

Du kan alltid byta eller returnera varor som du har köpt på sifjakobs.se. När du returnerar ber vi dig vänligen kontakta online@sifjakobs.com, så mejlar vi dig en förbetald returlabel. Var vänlig och fylla i returformuläret och placera det tillsammans med din order. Glöm inte att be om ett kvitto på posten som ett bevis på att du har returnerat paketet. Sif Jakobs Jewellery erbjuder en förlängd och fullständig ångerrätt på 30 dagar från den dag du mottar dina varor. Ångerrätten kan endast utnyttjas om varan återlämnas i väsentligen samma skick och mängd. När vi har tagit emot varan och godkänt returneringen, överför vi köpsumman till ditt konto inom 30 dagar. Vi betalar endast tillbaka beloppet till det kreditkort som varorna köptes med. Detta gör vi för att undvika olaglig användning av stulna kreditkort. Graverade smycken kan inte bytas och returneras.


Varans skick när du skickar tillbaka den:

Du ansvarar endast för eventuell försämring av varans värde som beror på annan hantering än den som är nödvändig för att konstatera varans art, egenskaper och det sätt den fungerar på. Med andra ord kan du prova varan på samma sätt som om du provade den i en fysisk butik. Om varan har provats utöver det som beskrivs ovan betraktar vi den som använd.

För att få tillbaka hela köpesumman måste du alltså göra samma som du kan göra i en fysisk butik. Du får prova varan, men inte använda den.

Om du ångrar köpet, ska varorna skickas till:

Sif Jakobs Jewellery
Mesterlodden 23
2820 Gentofte

BYTE

Alla våra varor kan bytas inom 30 dagar. När du returnerar ber vi dig vänligen kontakta online@sifjakobs.com, så mejlar vi dig en förbetald returlabel. Glöm inte att be om ett kvitto på posten som ett bevis på att du har returnerat paketet. Sif Jakobs Jewellery skickar sedan den eller de varor du byter till fraktfritt. Om du har några frågor får du gärna kontakta oss på online@sifjakobs.com.

Observera: När du provar våra smycken, ber vi dig att undvika kontakt med parfym eller kräm som kan lämna doft eller märken på smyckena. Vi tar inte emot returvaror om du inte har följt dessa anvisningar.

REKLAMATIONER

Alla varor omfattas av köplagens regler om 24 månaders reklamationsrätt. Reklamationsrätten innebär att du som kund har rätt att klaga över fel och brister hos varan som har uppstått inom 24 månader efter köpet. Det innebär att du antingen kan få varan reparerad, byta till en annan vara, få pengarna tillbaka eller få nedsatt pris, beroende på den konkreta situationen.

Reklamationsrätten täcker inte fel, skador eller slitage som uppstår på grund av felaktig användning, bristfälligt underhåll eller normalt slitage.
 Vid reklamation, fel och brister eller utebliven leverans kan du kontakta vår kundtjänst på telefon +45 33 93 77 77 eller mejla till online@sifjakobs.com.
Sif Jakobs Jewellery ersätter de rimliga fraktkostnader som eventuellt uppstår i samband med en reklamation.
Varan ska skickas till:

Sif Jakobs Jewellery
Mesterlodden 23
2820 Gentofte