HOOP CHARMS

SIF JAKOBS JEWELLERY HOOPS CHARMS

Mix and Match! Uttryck din stil på otaliga sätt

18 kt. förgylld | Mångfärgad

Anpassa dina Hoops

Hos Sif Jakobs Jewellery anser vi att personlig stil aldrig bör vara begränsad, och med vår HOOP CHARM-kollektion kan du nu skapa en unik och anpassad look som verkligen speglar din individualitet.

Varje charm är designad för att passa perfekt till alla hoops-örhängen med en bredd upp till 2,5 mm. Oavsett om du väljer att lägga till en charm för en modern asymmetrisk look eller två charmar för att matcha dina strålande hoops är valet ditt.

SHOP CHARMS
  • 1. Välj en Hoop Charm

    Välj en vacker Hoop Charm som passar din look.

  • 2. Välj en Hoop

    Välj en Hoop-örhänge från vår älskade Ellera-kollektion och sätt ihop din egen look med våra Hoop Charms.

  • 3. Skapa din look

    Öppna din Hoop och sätt på din charm och få ett Hoop-set du kan använda om och om igen.

Skapa din look

18 kt. förgylld

Förvandla Dina Örhängen med Eleganta Hoop Charms

Ge dina örhängen nytt liv med vårt fantastiska urval av hoop charms. Dessa charmiga hängsmycken är designade för att lägga till en personlig touch till dina favoritörhängen.

Utforska en värld av stilar, färger och mönster som passar för varje tillfälle. Skapa din egen unika look genom att blanda och matcha olika charms med dina örhängen

KÖP HOOPS & CHARMS

Hoops til Charms

925 Sterling silver | Vit

Uttryck Din Stil med Hoop Charms

Låt din personliga stil lysa igenom med våra skräddarsydda hoop charms. Dessa charmiga hängsmycken ger dig möjlighet att skapa ett speciellt uttryck som berättar din unika historia. Oavsett om du föredrar en subtil elegans eller en vågad statement, har vi ett brett utbud av charms som passar just din stil och smak.

UTFORSK KOLLEKTIONEN