PRESENTKORT - VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

Sif Jakobs Jewellery digitala presentkort skickas direkt till mottagarens e-postadress omedelbart efter din beställning och kan användas omedelbart.

Du kan välja om presentkortet ska levereras via e-post, post eller SMS när köpet görs. Ditt Sif Jakobs Jewellery-presentkort kan användas som betalning på samma sätt som ett kreditkort för köp på Sif Jakobs Jewellery-webbplatsen sifjakobsb.dk eller vår Flagship-butik i Köpenhamn. Beloppet kommer att dras från presentkortets totala värde tills det når noll. Om du väljer att returnera den/de produkt(er) du har köpt med ett fysiskt eller digitalt presentkort kommer pengarna att läggas till i din Sif Jakobs Jewellery-profil (som digital kredit). När du gör ett köp kan du inte välja presentkortets belopp om presentkortets värde överstiger transaktionens värde (Exempel: Om ditt presentkort har ett värde av 400 SEK och din beställning är på 200 SEK kan du inte välja att bara använda 100 SEK från presentkortet för köppriset - istället kommer hela beloppet på 200 SEK att användas för beställningen). Med det sagt är du inte skyldig att använda hela beloppet (i detta exempel 400 SEK) i en enda köptransaktion.

Presentkort är endast giltiga i den valuta de utfärdats i.

Användning av ditt presentkort online:

Lägg till varan/varorna i din kundvagn som vanligt och gå till kassan. Välj fältet "presentkredit" på höger sida av webbplatsen och ange koden för ditt presentkort. Det tillgängliga beloppet på ditt presentkort kommer automatiskt att dras av från din totala beställning. Om det totala beloppet för ditt köp är lägre än vad som finns tillgängligt på presentkortet kommer överskottet att finnas kvar på presentkortet för framtida användning. Om det totala beloppet för din beställning överstiger beloppet på ditt presentkort måste återstående saldo betalas med kreditkort. Presentkort kan inte användas i kombination med andra rabattkoder eller kampanjer. Endast ett presentkort kan användas per beställning.

Digitala presentkort kan inte användas för att köpa ett annat digitalt presentkort. Inga rabattkoder/länkar kan användas för att köpa ett Sif Jakobs Jewellery-presentkort. Sif Jakobs Jewellery förbehåller sig rätten att annullera vilken presentkortsbeställning som helst om det har köpts med hjälp av rabatter eller uppnåtts olagligt, inklusive bedrägeri.

Ditt Sif Jakobs Jewellery-presentkort kan inte laddas om; när pengarna är förbrukade är presentkortet inte längre giltigt och kan kasseras. Alla köp av presentkort är slutliga och kan inte avbokas eller återbetalas.

Sif Jakobs Jewellery kan inte hållas ansvarigt för förlorade, stulna eller missbrukade kort. Presentkort kan inte ersättas, utfärdas på nytt eller lösas in mot kontanter (utom enligt lagkrav) eller användas för kreditkortsskulder. Sif Jakobs Jewellery ansvarar inte för förlorade eller stulna presentkort.

Ditt användande av ett Sif Jakobs Jewellery-presentkort utgör ditt godkännande av dessa villkor och bestämmelser i deras helhet.

VANLIGA FRÅGOR

HUR FÅR JAG MITT PRESENTKORT?

Du kan välja att få ditt presentkort via e-post, post eller sms. Det kommer att framgå på sidan där du köper presentkortet, där kan du välja de olika alternativen. Presentkortet kan användas online på sifjakobs.dk eller fysiskt i vår flaggskeppsbutik i Köpenhamn.

NÄR FÅR JAG MITT PRESENTKORT?

Du kommer att få ditt presentkort några sekunder efter köpet.

VAR KAN JAG ANVÄNDA MITT PRESENTKORT?

Du kan använda ditt presentkort i vår webbshop sifjakobs.se och flagship butiken i Köpenhamn, i det land där presentkortet är köpt.

KAN JAG KÖPA TILL INSALNING FÖR MITT PRESENTKORT?

Det är möjligt att lägga till inslagning när du köper presentkortet, som du kan använda som den perfekta gåvan.

NÄR GÅR MITT PRESENTKORT UT?

Ditt presentkort löper ut 5 år efter inköpsdatumet.

KAN MITT PRESENTKORT BYTAS MOT KONTANTER?

Ditt presentkort kan inte bytas mot kontanter.

VAD HÄNDER OM JAG ANVÄNDER EN DEL AV MITT PRESENTKORT VID KÖP?

Återstående belopp kommer att utfärdas som ett nytt presentkort. Du kommer att få ett nytt presentkort med återstående belopp via e-post.

HUR KOMMER JAG ATT FÅ ÅTERBETALNING VID KÖP MED PRESENTKORT?

Om du beslutar dig för att returnera ditt köp, kommer du att få ett nytt presentkort med samma belopp som det du har beställt.