PRESENTKORT - VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

Sif Jakobs Jewellery digitala presentkort skickas direkt till mottagaren efter beställningen och kan användas omedelbart.

Ditt Sif Jakobs Jewellery-presentkort kan användas som betalning, på samma sätt som ett kreditkort, för ditt köp på Sif Jakobs Jewellerys webbplats. De totala inköpen dras från kortets totala värde tills det når noll. Om du väljer att returnera produkten/produkterna som du har köpt med ett fysiskt eller digitalt presentkort kommer pengarna att läggas till i din Sif Jakobs Jewellery-profil (som digital kredit). När du gör ett köp kan du inte välja presentkortets belopp om presentkortets värde överstiger transaktionsvärdet (om ditt presentkort har ett värde på 400 DKK och din beställning är på 200 DKK kan du inte välja att använda endast 100 DKK från presentkortet för inköpspriset - istället kommer hela beloppet på 200 DKK att användas för beställningen). Du är dock inte skyldig att använda hela beloppet (i det här exemplet 400 DKK) på ett köp.

Presentkort är endast giltiga i den valuta som de är utfärdade i.

ANVÄND DITT PRESENTKORT ONLINE:

Lägg varan/varorna i korgen som vanligt och gå till kassan. Välj rutan "presentkort" till höger på webbplatsen och ange koden för presentkortet. Den tillgängliga krediten på ditt presentkort kommer automatiskt att dras av från din totala beställning. Om det totala beloppet för ditt köp är mindre än vad som finns tillgängligt på presentkortet, kommer de överskjutande pengarna att finnas kvar på presentkortet för framtida användning. Om det totala beloppet för din beställning överstiger beloppet på ditt presentkort måste du betala det återstående beloppet med kreditkort. Presentkort kan inte användas tillsammans med andra rabattkoder eller kampanjer. Endast ett presentkort kan användas per beställning.

Digitala presentkort kan inte användas för att köpa ett annat digitalt presentkort. Inga rabattkoder/länkar kan tillämpas eller användas för att köpa ett Sif Jakobs Jewellery-presentkort. Sif Jakobs Jewellery förbehåller sig rätten att annullera en beställning med presentkort om den har köpts med hjälp av rabatt(er) eller erhållits olagligt, inklusive genom bedrägeri.
Ditt Sif Jakobs Jewelery Gift Card kan inte laddas om; när pengarna är slut är kortet inte längre värdefullt och kan kasseras. Alla presentkort är slutförsäljningskort och kan inte annulleras eller återbetalas.

Sif Jakobs Jewellery kan inte hållas ansvarig för förlorade, stulna eller missbrukade kort. Presentkort kan inte ersättas, utfärdas på nytt eller lösas in mot kontanter (utom när det krävs enligt lag) eller tillämpas på kreditkortsaldon. Sif Jakobs Jewellery ansvarar inte för förlorade eller stulna presentkort.

När du använder ett Sif Jakobs Jewellery Gift Card godkänner du dessa villkor i sin helhet.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS:

HUR MOTTAGER JAG MITT PRESENTKORT?

Du får ditt presentkort via email. Mejlet kommer också att berätta hur du använder presentkortet.

NÄR MOTTAGER JAG MIT PRESENTKORT?

Du får presentkortet några sekunder efter köpet.

VAR kan jag använda mitt presentkort?

Du kan använda presentkortet på vår webbshop, i landet där presentkortet är köpt. Presentkortet kan inte användas i fysisk butik.

kan jag TILköpa FöRPAKNING till mitt presentkort?

Det är inte möjligt att tilköpa förpakning til presentkortet, men presentkortet skickas till dig i en utskriftsvänlig version, perfekt att ge bort i present.

NÄR UTGÅR MITT PRESENTKORT?

Presentkortet är giltigt i 2 år från köpsdatum.

KAN MITT PRESENTKORT LÖSAS IN MOT KONTANTER?

Det är inte möjligt att lösa in presentkortet mot kontanter.

VAD HÄNDER OM JAG ENDAST ANVÄNDER DELAR AV MITT PRESENTKORT VID KÖP?

Det återstående beloppet kommer att utfärdas som ett nytt presentkort. Du får ett nytt presentkort med det återstående beloppet via e-post.

HUR BLIR JAG REFUNDERAT NÄR JAG KÖPER MED ETT PRESENTKORT?

Om du bestämmer dig för att returnera ditt köp får du ett nytt presentkort på samma belopp som du beställde för.