Våra Material

STERLING SILVER
Den renaste formen av silver som används vid smyckestillverkning, bestående av 92,5% silver och 7,5% alternativa metaller för styrka. Sif Jakobs erbjuder silverssmycken pläterade med rhodium för en polerad finish.

18 KARAT GULD
På Sif Jakobs Jewellery skapar vi vackra demi-fine-smycken tillverkade av högkvalitativt 925 sterling silver, förgyllda med 18 karat gult guld.
För att säkerställa livslängden och skönheten i ditt förgyllda smycke, hantera det med försiktighet och undvik saker som kan repa det. Du kan också följa våra universella skötselråd nedan för att behålla din favoritdel glamorös och glänsande.

ZIRCONIA
Sif Jakobs Jewellery använder högkvalitativ AAA cubic zirconia. Våra kristaller är hållbara och behåller sin glans. Vi använder också behandlad zirkonia i elegant svart och tonade stenar i vackra färger för en touch av lekfullhet.

FERSKVATTENSPÄRLOR
Färskvattenspärlor är vackra ädelstenar som skapas organiskt av färskvattensmusslor eller musslor. Sif Jakobs Jewellery använder naturligt färgade färskvattenspärlor i sina kollektioner.